Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Anytime Online. Οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος!

Το αυτοκίνητο αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τις μετακινήσεις μας. Η σωστή επιλογή της ασφάλισής του είναι ένας βασικός παράγοντας εξορθολογισμού των παγίων εξόδων του, τα οποία σε συνδυασμό με εκείνα που απορρέουν από ένα ενδεχόμενο οδικό ατύχημα, είναι ικανά να τινάξουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό στον αέρα.

Στις μέρες που διανύουμε, η ασφάλιση χαρακτηρίζεται πλέον επιτακτική.
Με μια πληθώρα επιλογών, η πιο «έξυπνη» είναι εκείνη που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με το χαμηλό κόστος και παρέχεται από εξειδικευμένους ανθρώπους, κατάλληλους να εξυπηρετήσουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Αυτή η έξυπνη επιλογή έχει το όνομα Anytime Online. Εδώ, οι επακόλουθες διαδικασίες μιας υλικής ζημιάς όχι μόνο υπεραπλουστεύονται, αλλά περιορίζονται και οι «πονοκέφαλοι» που τη συνοδεύουν, όπως η συμπλήρωση της Φιλικής Δήλωσης και η μεταφορά του αυτοκινήτου στο συνεργείο.

Η Anytime Online καινοτομεί στο είδος της, προσφέροντας κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλεια αυτοκινήτου. Γιατί πέρα από τις απαραίτητες καλύψεις παρέχει Πλήρη Οδική Βοήθεια με εξειδικευμένο προσωπικό, 24 ώρες το 24ωρο και επί τόπου φροντίδα ατυχήματος, σε οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή.

Για άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση, με ένα τηλεφώνημα στο 1158. Από οποιοδήποτε σημείο και σε οποιαδήποτε στιγμή… μόνο από 156€!

Για να μάθετε περισσότερα καλέστε στα τηλέφωνα 801 11 30000 (από σταθερό), 210 94 60000 (από κινητό), ενημερωθείτε στο www.anytimeonline.gr ή συνδεθείτε στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime.online

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε