Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λιακάδα 7 Αθήνα Αναλυτικά

Anytime Online. Οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος!

Anytime Online. Οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.03.2012 | 08:05
Πρώτη δημοσίευση: 09.03.2012 | 10:03

Το αυτοκίνητο αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τις μετακινήσεις μας. Η σωστή επιλογή της ασφάλισής του είναι ένας βασικός παράγοντας εξορθολογισμού των παγίων εξόδων του, τα οποία σε συνδυασμό με εκείνα που απορρέουν από ένα ενδεχόμενο οδικό ατύχημα, είναι ικανά να τινάξουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό στον αέρα.

Στις μέρες που διανύουμε, η ασφάλιση χαρακτηρίζεται πλέον επιτακτική.
Με μια πληθώρα επιλογών, η πιο «έξυπνη» είναι εκείνη που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με το χαμηλό κόστος και παρέχεται από εξειδικευμένους ανθρώπους, κατάλληλους να εξυπηρετήσουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Αυτή η έξυπνη επιλογή έχει το όνομα Anytime Online. Εδώ, οι επακόλουθες διαδικασίες μιας υλικής ζημιάς όχι μόνο υπεραπλουστεύονται, αλλά περιορίζονται και οι «πονοκέφαλοι» που τη συνοδεύουν, όπως η συμπλήρωση της Φιλικής Δήλωσης και η μεταφορά του αυτοκινήτου στο συνεργείο.

Η Anytime Online καινοτομεί στο είδος της, προσφέροντας κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλεια αυτοκινήτου. Γιατί πέρα από τις απαραίτητες καλύψεις παρέχει Πλήρη Οδική Βοήθεια με εξειδικευμένο προσωπικό, 24 ώρες το 24ωρο και επί τόπου φροντίδα ατυχήματος, σε οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή.

Για άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση, με ένα τηλεφώνημα στο 1158. Από οποιοδήποτε σημείο και σε οποιαδήποτε στιγμή… μόνο από 156€!

Για να μάθετε περισσότερα καλέστε στα τηλέφωνα 801 11 30000 (από σταθερό), 210 94 60000 (από κινητό), ενημερωθείτε στο www.anytimeonline.gr ή συνδεθείτε στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime.online

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Έσβησαν στην άσφαλτο! Μετέδωσαν live τον θάνατό τους στο facebook [vid] Έσβησαν στην άσφαλτο! Μετέδωσαν live τον θάνατό τους στο facebook [vid]
  2. Γαύδος: Περίεργη φωτιά αναστατώνει το νησί - Η ανάρτηση της δημάρχου στο facebook [pics] Γαύδος: Περίεργη φωτιά αναστατώνει το νησί - Η ανάρτηση της δημάρχου στο facebook [pics]
  3. Για ακόμα μία φορά το Facebook Year in Review δεν αρέσει στους περισσότερους χρήστες! Για ακόμα μία φορά το Facebook Year in Review δεν αρέσει στους περισσότερους χρήστες!
  4. Κρήτη: Ο χορός της ψυχής - Άφωνοι οι καλεσμένοι της δεξίωσης [vid] Κρήτη: Ο χορός της ψυχής - Άφωνοι οι καλεσμένοι της δεξίωσης [vid]
  5. Η τεχνητή νοημοσύνη του Facebook θα ελέγχει τις ζωντανές μεταδόσεις των χρηστών! Η τεχνητή νοημοσύνη του Facebook θα ελέγχει τις ζωντανές μεταδόσεις των χρηστών!
  6. Πώς θα καταλάβετε ότι μια “είδηση” είναι... μούφα! Πώς θα καταλάβετε ότι μια “είδηση” είναι... μούφα!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook