Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Απίστευτη κουταμάρα! Ρωτούν όσους θέλουν επίδομα αν έχουν… αεροπλάνο ή ελικόπτερο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δοξάστε την. Ποια; Μα τη γραφειοκρατία. Το έκανε πάλι το θαύμα της.

Αυτή τη φορά δεν ταλαιπωρεί τους πολίτες μόνο με τη χαρτούρα, τις πολυδαίδαλες διαδικασίες, την καθυστέρηση, αλλά και με την …κουταμάρα.
Οποιος αμφιβάλλει δεν έχει παρά να διαβάσει μία από τις ερωτήσεις που γίνονται για τη χορήγηση του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης.
Διαβάστε και απολαύστε την ευρηματικότητα, αλλά και το μέγεθος της ….κουταμάρας όταν απευθύνονται στους πολίτες που βρίσκονται σε πλήρη ένδεια και ανέχεια και συνωστίζονται στην ουρά για να πάρουν τα 200 ευρώ το μήνα.
Ιδού λοιπόν η ερώτηση προς τους διεκδικητές του ΚΕΑ, το απόλυτο μνημείο γραφειοκρατικής τρέλας.
«Έχετε στην ιδιοκτησία σας ένα ή περισσότερα αεροσκάφη, ένα ή περισσότερα ελικόπτερα, ένα ή περισσότερα ανεμόπτερα, μία ή περισσότερες δεξαμενές κολύμβησης (πισίνες), ένα ή περισσότερα σκάφη αναψυχής άνω των 5 μέτρων και με κινητήρα ισχύος άνω των 50 κυβικών εκατοστών, ή εμπίπτετε στις διατάξεις του φόρου πολυτελείας, ή δηλώνετε δαπάνες για αμοιβές πληρωμάτων σκαφών αναψυχής, ή δηλώνετε δαπάνες για δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία, ή δηλώνετε δαπάνες για οικιακούς βοηθούς, οδηγούς αυτοκινήτων, δασκάλους και λοιπό προσωπικό προσωπικό, όπως αυτές προσδιορίζονται στους αντίστοιχους κωδικούς του εντύπου Ε1;».
Μετά από αυτό ο Κάλχας μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι δεν είδε στην ουρά για τα 200 ευρώ ούτε ένα εφοπλιστή, ούτε ένα μεγαλοεπιχειρηματία, ούτε καν ένα μεγαλοεισοδηματία.
Κι ύστερα από αυτή την επιτυχία δεν διστάζει να δώσει συγχαρητήρια στους άγρυπνους φύλακες του δημόσιου χρήματος…
 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε