Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Από 10 Φεβρουαρίου, η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς

 Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 807.054.045 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς

οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 10η Φεβρουαρίου 2011.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε για:

– τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας “Μ.Ι. Μαΐλλης ΑΕΒΕ” από 0,76 ευρώ σε 0,30 ευρώ. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 14η Φεβρουαρίου 2011.

– την υποβολή πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας “ΙΚΤΙΝΟΣ Ελλάς ΑΕ-Ελληνική Βιομηχανία Μαρμάρων”, σχετικά με την επέκτασή της σε νέα δραστηριότητα.

– την υποβολή πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας “Quest Συμμετοχών ΑΕ”, σχετικά με την απόσχιση του κλάδου Διανομής και Τεχνικής υποστήριξης προϊόντων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και την είσφορά του στην κατά 100% θυγατρική της εταιρία “Info-Quest Technologies ΑΕΒΕ”.

– την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας “Info-Quest AEBE Προϊόντων & Υπηρεσιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών” σε “Quest Συμμετοχών ΑΕ” και του διακριτικού της τίτλου σε “Quest Holdings”, η οποία θα ισχύει από την 11η Φεβρουαρίου 2011.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε