Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άστραψε και βρόντηξε ο Βενιζέλος! – Έδωσε εντολή για έλεγχο του πόθεν έσχες σε όλο το υπ. Οικονομικών

Η χιονοστιβάδα καταγγελιών που ξεκίνησε από τον πρώην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Σπινέλλη οδήγησε τον υπουργό Οικονομικών να καλέσει στο γραφείο του Πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΠΥΟ αλλα και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εφοριακών.

Οι δυο τελευταίοι είχαν υποστηρίξει την Πέμπτη σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι εφοριακοί δέχονται διαχρονικά παρεμβάσεις από την πολιτική ηγεσία κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και ότι δεν υπάρχει ουσιαστική πολιτική βούληση για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Έτσι σήμερα ο κ. Βενιζέλος συνάντησε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εφοριακών κ. Χ. Νικολακόπουλο και τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΚΕΠΥΟ) κ. Ν. Ρουμελιώτη και τους ζήτησε στοιχεία και μάλιστα έδωσε εντολή να γίνει καθολικός έλεγχος στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» όλων των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.

Που σημαίνει οτι θα περάσουν από κόσκινο εργαζόμενοι και στο ΣΔΟΕ, στις εφορίες, στα ελεγκτικά κέντρα, στα τελωνεία κτλ.).

Επίσης, δόθηκε εντολή στον επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Θεοχ. Θεοχάρη να εντάξει στο επιχειρησιακό σχέδιο άμεσων δράσεων της ΓΓΠΣ τις προτάσεις των εργαζομένων του Κέντρου Πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών για ελέγχους και διασταυρώσεις.

Μιλώντας στο Νewsit o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών Χαράλαμπος Νικολακόπουλος είπε: “συμφώνησα απολύτως με την προτροπή του Υπουργού να ανοίξει το πόθεν έσχες και όλοι οι τραπεζικοί λογαρισμοί γιατί πλέον δεν αντέχουμε να κατασυκοφαντείται ο κλάδος συλλήβδην. Αν υπάρχουν κάποιοι επίορκοι συνάδελφοι θα φανούν. Εμείς θα υποβάλλουμε μηνύσεις εναντίον αυτών που πρόσβαλλαν τον κλάδο δίχως στοιχεία στα χέρια τους (δηλαδή εναντίον του Δ.Σπινέλλη) και όποιος από εκεί πέρα όποιος μας συκοφαντεί θα λογοδοτεί στη δικαιοσύνη”.

Aκούστε τι δήλωσε στο NewsIt, o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών Χαράλαμπος Νικολακόπουλος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οργισμένοι οι εφοριακοί με Σπινέλλη – Απειλούν με μηνύσεις – Παρενέβη εισαγγελέας

Μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί: Ζήτησε να παρέμβει εισαγγελέας για να διαπιστωθεί αν οι εφοριακοί λαδώνονται!

Προειδοποίηση προς εφόρους: Κόψτε τον λαιμό σας και φέρτε έσοδα γιατί θα ξηλωθείτε!

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε