Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυστρία: Έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων

Αυστρία: Έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων

Οι αυστριακες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στον τομέα διαχείρισης απορριμάτων.

Το έντονο ενδιαφέρον τους διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια σημερινής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, με θέμα τις επιχειρηματικές ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα και στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 30 εκπρόσωποι αυστριακών εταιρειών.
 
Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στην Αυστρία σε συνεργασία με την Υπηρεσία Οικονομικών της Βιέννης, έγινε παρουσίαση των έργων διαχείρισης απορριμμάτων, που είναι σε εξέλιξη και προκηρύσσονται συνολικά στην Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή της Αττικής.
 
Μετά τον χαιρετισμό του πρέσβη της Ελλάδας στην Αυστρία, Θεμιστοκλή Δημίδη, την παρουσίαση έκανε ο ειδικός γραμματέας Συμπράξεων Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα στο υπουργείο Ανάπτυξης, Νίκος Μαντζούφας και από την πλευρά του Ελληνικού Κέντρου Επενδύσεων (ΕΛΚΕ-“Invest in Greece”), ο πρόεδρός του, Αριστομένης Συγγρός, και η Ελευθερία Σιώζου.
 
Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην Ελλάδα ο τομέας διαχείρισης απορριμμάτων υπολείπεται σε σχέση με τα όποια ευρωπαικά επίπεδα, επομένως, είναι ένας τομέας και περιβαλλοντικής ανάγκης και επενδυτικής ευκαιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε