Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Credit Agricole: δεν φεύγουμε από την Ελλάδα

Credit Agricole: δεν φεύγουμε από την Ελλάδα

H Credit Agricole δεν πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα δήλωσε πριν από λίγο σε συνέντευξη τύπου ο διευθύνων

σύμβουλος της Emporiki bank κ. Αlain Strub ενώ απαντώντας στα σενάρια για συγχωνεύσεις και εξαγορές επεσήμανε ότι η τράπεζα ακολουθεί αυτόνομη πορεία. 

O κ. Strub τόνισε ότι η τράπεζα θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη λιανική τραπεζική μέσα από την αναδιάρθρωση του δικτύου στο πρότυπο της «μαμας» Credit Agricole. Eπίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προϊόντα αναχρηματοδότησης δανείων πελατών της και συγκεκριμένα στην επιμήκυνση των δόσεων στα στεγαστικά δάνεια κατά 9 χρόνια, στα καταναλωτικά δάνεια με εξασφάλιση έως 5 χρόνια (δυνατότητα μείωσης της μηνιαίας δόσης έως 40%), στα καταναλωτικά δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις επιμήκυνση έως 3 χρόνια (μείωση της μηνιαίας δόσης έως το μισό) και στα προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών (μείωση της μηνιαίας δόσης άνω του μισού). 

Τέλος, είπε ότι η Emporiki θα επιθυμούσε να συμμετάσχει ως σύμβουλος project finance στις αποκρατικοποιήσεις της ελληνικής κυβέρνησης και τόνισε ότι η γαλλική τράπεζα δια μέσου της Εμπορικής έχει στο χαρτοφυλάκιο της 850 εκατ. ευρώ σε ελληνικά κρατικά ομόλογα.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε