Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Διακυβέρνηση χωρίς λογική – Εν όψει νέου “μαχαιριού” στις ΔΕΚΟ στον ΟΛΠ δίνουν μπόνους 4.000 ευρώ

Διακυβέρνηση χωρίς λογική – Εν όψει νέου “μαχαιριού” στις ΔΕΚΟ στον ΟΛΠ δίνουν μπόνους 4.000 ευρώ

Σκανδαλώδες μπόνους 4.000 ευρώ στους εργαζομενους στον ΟΛΠ…

Την ώρα που η κυβέρνηση επιζητά επίμονα συναίνεση από λαό και κόμματα για να μπορέσει να έρθει και η Δ δόση από την τρόϊκα προκειμένου να φύγει από τον ορίζοντα η απειλητική χρεοκοπία.

Την ώρα που δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και μισθωτοί και συνταξιούχοι βλέπουν τους μισθούς τους να συρρικνώνονται και το δώρο Χριστουγέννων να είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Την ώρα που γίνονται συνεδριάσεις επι συνεδριάσεων για να μπει νεο ψαλίδι στις ΔΕΚΟ και ήδη έχει κυκλοφορήσει νέα επείγουσα εγκύκλιος για να ξεκινήσουν οι μετατάξεις 2.500 εργαζομένων του ΟΣΕ.

Ενω συμβαίνουν όλα αυτά, κάποιοι εξακολουθούν να παραμένουν προνομιούχοι.

Είναι οι ίδιοι που με απεργίες διαρκείας είχαν γονατίσει ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και είχαν δώσει χαριστική βολή σε επιχειρήσεις αφού κρατούσαν εγκλωβισμένα στο λιμάνι κοντέϊνερ με προϊόντα για εβδομάδες ολόκληρες.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ μετά από εβδομάδες απεργιών το 2009 κατάφεραν κάτι που κανένας εργαζόμενος δεν ονειρεύεται. Κατάφεραν μετά από συμφωνία με τον Πρόεδρο του ΟΛΠ κ.Ανωμερίτη να πάρουν μπόνους!

Και μάλιστα η συμφωνία δεν ήταν για απολυμένους συναδέλφους τους αλλά για ανθρώπους που εργάζονται κανονικά και επειδή άλλαξε ο εργοδότης με κάποιον τρόπο έπρεπε να αποζημιωθούν…

Ολα αυτά όμως με χρήματα του Δημοσίου! Τα οποία όπως ακούμε επίμονα τους τελευταίους μήνες δεν μας περισσεύουν! Για κάποιους όμως φαίνεται οτι περισσεύουν! Ετσι λοιπόν όλοι οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ θα πάρουν μποναμά 4.000 ευρώ στις 31/12/2010 και άλλες 4.000 ευρώ στις 31/12/2011!

Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς: η σημερινή δήλωση Παπούλια : “να πληρώσουν επιτέλους οι έχοντες”, περιλαμβάνει και τους μονίμως προνομιουχους εργαζόμενους στον ΟΛΠ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απαιτούνται τώρα εξηγήσεις: Γιατί θα πάρουν επιπλέον 8.000 ευρώ οι λιμενεργάτες το 2010 και το 2011;

Αρχίζουν οι μετατάξεις από τον ΟΣΕ! – Μέχρι τις 3/12 πρέπει οι φορείς του Δημοσίου να υποδείξουν τα κενά τους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε