Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δύο νέες βραβεύσεις για τη winbank!

Δύο νέες βραβεύσεις για τη winbank!

Για άλλη μία χρονιά, η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς (winbank), αναδεικνύεται ως η

κορυφαία στον Ελληνικό χώρο, κατακτώντας ακόμη 2 βραβεία.

Η αρχή έγινε με με τη βράβευσή της ως η «Ηλεκτρονική Τραπεζική της Χρονιάς», η οποία έλαβε χώρα στα πλαίσια των καθιερωμένων πλέον ετήσιων βραβείων “Tech Excellence Awards” που διοργανώνονται από τα περιοδικά PC Magazine και Τ3 και στα οποία ψηφίζονται τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες του ευρύτερου ελληνικού τεχνολογικού χώρου. 

Η βράβευση έγινε με ανοιχτή δημόσια ψηφοφορία το Μάρτιο και Απρίλιο 2010, στο δικτυακό τόπο www.techawards.gr, όπου και σύμφωνα με τους διοργανωτές συμμετείχαν πάνω από 4.000 πολίτες. Δεδομένης της κατάταξης της Τράπεζας Πειραιώς με βάση τον αριθμό πελατών της στον Ελληνικό Τραπεζικό χώρο, το γεγονός αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς καταδεικνύει την προτίμηση των υπηρεσιών της, ακόμη και από πελάτες άλλων Τραπεζών.

Η υπεροχή αυτή, επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια και με τη φετινή αξιολόγηση των ελληνικών υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τραπεζικής του περιοδικού PC Magazine. Μεταξύ των 17 αξιολογούμενων τραπεζών του Ελληνικού χώρου, η winbank ανακηρύχθηκε ως η Κορυφαία Υπηρεσία και η μοναδική που κέρδισε το βραβείο «Επιλογή Σύνταξης». Η αξιολόγηση από τους συντάκτες του περιοδικού, βασίστηκε σε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως:

Διαδικασία ανοίγματος Λογαριασμού κι ενεργοποίησης της υπηρεσίας

Υποστηριζόμενες λειτουργίες

Ασφάλεια

Ευκολία χρήσης

Υποστήριξη

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε