Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Εκκαθαριστικά περαίωσης σε… νεκρούς, συνταξιούχους και υπαλλήλους του Δημοσίου!

Πολλοί επαγγελματίες που έχουν δεκαετίες που έκλεισαν τα βιβλία τους, άλλοι τόσοι συνταξιούχοι, ακόμη και άνθρωποι που έχουν φύγει από τη ζωή… πήραν σημείωμα για περαίωση.

Το απίστευτο αλαλούμ θα το πληρώσουν οι ίδιοι οι πολίτες που θα πρέπει να πάνε στις εφορίες και να διορθώσουν το… λάθος του υπουργείου καθώς φαίνεται ότι κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ανανεώσει τις λίστες.

Με σκοπό να γεμίσουν άρον, άρον τα ταμεία του Κράτους μετά την αποτυχία του εισπρακτικού μηχανισμού “έφυγαν” 420.000 σημειώματα στα… τυφλά.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το ένα στα δύο σημειώματα έχει λάθη. Ακόμη και συγγενείς νεκρών θα πρέπει να υποστούν το βάσανο να επισκεφτούν μια εφορία και να δηλώσουν και πάλι το θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου που ακόμη και μετά θάνατον το κράτος του ζητάει χρήματα…

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” έχει αποσταλεί σημείωμα σε άνθρωπο που απεβίωσε το 2005 και ήταην άνεργος από το 1987! Το σημείωμα μάλιστα τον καλούσε να… περαιώσει τις χρήσεις των ετών 2005-2010, μετά θάνατον δηλαδή!

Διαβάστε εδώ όλες τις ημερομηνίες για την περαίωση

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε