Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εκστρατεία ενημέρωσης ξεκινούν οι τραπεζίτες

Εκστρατεία ενημέρωσης ξεκινούν οι τραπεζίτες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.08.2010 | 22:22
Πρώτη δημοσίευση: 25.08.2010 | 21:02

Για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής σε επιμέρους τομείς, συμφώνησαν να αναλάβουν εκστρατεία ενημέρωσης στο εξωτερικό, από κοινού η Τράπεζα της Ελλάδος με τις ελληνικές Τράπεζες.

Η απόφαση αυτή ελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα, στη διάρκεια συνάντησης που είχε ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλος με τις διοικήσεις των μεγαλύτερων πιστωτικών ιδρυμάτων, Β. Ράπανος και Απ. Ταμβακάκης από την Εθνική, Δ. Μαντζούνης από την Alpha, Μιχ. Σάλλας από την Πειραιώς, Νικ Νανόνπουλος και Τ. Χριστοδούλου από την Eurobank και Θ.Πανταλάκης από την Αγροτική.

Στη συνάντηση συζητήθηκε ακόμη και το νέο πλαίσιο που προτίθεται να εφαρμόσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να διαθέσει στις τράπεζες το νέο πακέτο των κρατικών εγγυήσεων ύψους 25 δισ. ευρώ. Κοινή πάντως ήταν η διαπίστωση ότι η ότι η δημοσιονομική εξυγίανση προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό.

Στη συνάντηση τέθηκε επίσης και το θέμα της εποπτείας της ασφαλιστικής αγοράς την οποία αναλαμβάνει η Τράπεζα της Ελλάδος από 1η Δεκεμβρίου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο