Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 14 Αθήνα Αναλυτικά

Έκτακτη σύσκεψη στον ΟΠΕΚ αν το πετρέλαιο πέσει κάτω από 65 δολάρια

Έκτακτη σύσκεψη στον ΟΠΕΚ αν το πετρέλαιο πέσει κάτω από 65 δολάρια
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.05.2010 | 08:16
Πρώτη δημοσίευση: 09.05.2010 | 08:16

O υπουργός Πετρελαίου του Κουβέιτ, Αχμαντ Αμπντάλα αλ-Σαμπάχ εκτίμησε ότι ο ΟΠΕΚ θα πρέπει να συνέλθει πριν από την προβλεπόμενη για τον Οκτώβριο σύνοδό του,στην περίπτωση που η τιμή του πετρελαίου πέσει κάτω από τα 65 δολάρια το βαρέλι. 

O υπουργός Πετρελαίου του Κουβέιτ, Αχμαντ Αμπντάλα αλ-Σαμπάχ εκτίμησε ότι ο ΟΠΕΚ θα πρέπει να συνέλθει πριν από την προβλεπόμενη για τον Οκτώβριο σύνοδό του,στην περίπτωση που η τιμή του πετρελαίου πέσει στο μεταξύ κάτω από τα 65 δολάρια το βαρέλι. 

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους στην Ντόχα (όπου ο υπουργός θα μετάσχει στην 9η Αραβική Διάσκεψη για την Ενέργεια που αρχίζει την Κυριακή στο Κατάρ) ποιά στιγμή ο Οργανισμός των χωρών που εξάγουν πετρέλαιο θα πρέπει να ενεργήσει κατάλληλα σχετικά με την τιμή του μαύρου χρυσού, ο σείχης Αχμαντ απάντησε: "Οταν η τιμή πέσει κάτω από τα 65 δολάρια το βαρέλι".

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή του πετρελαίου έπεσε για τέταρτη φορά την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στις αγορές εξαιτίας και της ελληνικής οικονομικής κρίσης.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook