Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Eldorado Gold Corp: πάνω από 1 δισ. δολάρια οι επενδύσεις στην Ελλάδα

Eldorado Gold Corp: πάνω από 1 δισ. δολάρια οι επενδύσεις στην Ελλάδα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.03.2013 | 12:07
Πρώτη δημοσίευση: 14.03.2013 | 12:07

Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας στα έργα σε Χαλκιδική και Αλεξανδρούπολη μέσω επενδύσεων που θα ξεπεράσουν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια υπόσχεται η Eldorado Gold Corporation που ελέγχει στην Ελλάδα τα Μεταλλεία της Χαλκιδικής, τα Έργα Χρυσού στο Πέραμα Αλεξανδρούπολης και είναι 20% μέτοχος στο έργο Σαππών στην Ροδόπη.

Τα επενδυτικά της σχέδια στην Ελλάδα προανήγγειλε ότι θα δημοσιοποιήσει την προσεχή εβδομάδα η Eldorado Gold Corporation, που εδρεύει στο Βανκούβερ του Καναδά και είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια του Τορόντο και της Νέας Υόρκης. Η εταιρεία διατηρεί επίσης εργοστάσια παραγωγής χρυσού στην Κίνα, την Τουρκία και τη Βραζιλία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της με αφορμή την ενημέρωση που θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα, ήδη απασχολεί 1.200 υπαλλήλους στην Ελλάδα, με άμεση προοπτική να διπλασιάσει αυτές τις θέσεις εργασίας τα προσεχή 1- 2 χρόνια, καθώς θα αναπτύσσονται τα έργα της στην Χαλκιδική και στο Πέραμα της Αλεξανδρούπολης.

«Η Eldorado Gold Corporation θεωρείται σήμερα από τους μεγαλύτερους διεθνείς επενδυτές στην Ελλάδα- και προτίθεται να επενδύσει άμεσα περισσότερα του ενός δισ. δολάρια ΗΠΑ τα προσεχή 5 χρόνια στη χώρα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης:


   Διαδώστε αυτό το άρθρο