Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έλληνες φοιτητές τα “έψαλαν” στον Τρισέ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνες φοιτητές τα “έψαλαν” στον Τρισέ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Παρά τα πανό και τις φωνές ο κ. Τρισέ ατάραχος συνέχισε να μιλάει για την επιτροπεία στις απείθαρχες χώρες όπως η Ελλάδα.

Μέχρι τώρα είχαν ακούσει διάφοροι τον ελληνικό εξάψαλμο, αλλά έμενε κάποιος που μέχρι κάποια στιγμή θεωρείτο ένθερμος υποστηρικτής της Ελλάδας, αλλά όταν άρχισε και εκείνος να συμφωνεί με τη Γερμανία, ήρθε η ώρα του.

Ο λόγος για τον Ζαν Κλωντ Τρισέ που στο τέλος της θητείας του έμελλε να τα ακούσει από τους έλληνες φοιτητές κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Πανεπιστήμιο Χάμπολτ στο Βερολίνο.

Μία ομάδα ελλήνων φοιτητών εισέβαλαν στην αίθουσα και ανήρτησαν πανό με το οποίο έγραφαν “Έξω η τρόικα από την Ελλάδα” και “πείτε όχι στην τυραννία του χρέους”.

Οι φοιτητές όμως πέρα από τα πανό φώναζαν δυνατά και ρωτούσαν τον κ. Τρισέ “πόσο ακόμα θα υποκρίνεστε; θα ζούσατε εσείς με 470 ευρώ το μήνα;”.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ΕΚΤ δεν φάνηκε να ενοχλείτε ιδιαίτερα και συνέχισε κανονικά την ομιλία του, σημειώνοντας ξανά την άποψή του ότι πρέπει να ιδρυθεί υπουργείο Οικονομικών της ευρωζώνης που θα εποπτεύει κυρίως τις απείθαρχες χώρες όπως η Ελλάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε