Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εως τις 31/10 η παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Εως τις 31/10 η παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Ηλεκτρονικά και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα μπορούν να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση όσοι δεν το έκαναν εντός της αρχικής προθεσμίας που είχε ορίσει το υπουργείο Οικονομικών, προβλέπεται απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.

Η απόφαση προβλέπει ότι ηλεκτρονικά υποβάλλονται μόνο οι αρχικές δηλώσεις φυσικών προσώπων, εμπρόθεσμες και εκπρόθεσμες. Οι τροποποιητικές δηλώσεις θα υποβάλλονται στις αρμόδιες ΔΟΥ.

Στο μεταξύ, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την απόφαση για αναστολή λειτουργίας 49 εφοριών, το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι σε καμιά περίπτωση δεν εγκαταλείπονται ιδιόκτητα κτίρια προκειμένου να μεταστεγαστούν σε μισθωμένα κτίρια.

Ειδικά για την ΔΟΥ Χολαργού το υπουργείο επαναλαμβάνει -όπως άλλωστε σημειώνονταν και στη σχετική απόφαση- ότι μεταφέρεται διοικητικά (και όχι κτιριακά) στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής. Η ενοποιημένη πλέον ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, θα στεγάζεται από 1ης Οκτωβρίου στο ιδιόκτητο κτίριο που στεγάζεται ακόμη και σήμερα η εφορία Χολαργού.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε