Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Επενδύσεις 160 εκατ.ευρώ το 2011 ανακοίνωσε ο Α.Βγενόπουλος

Πρωταρχικός σκοπός για τον όμιλο της MIG είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τα βασικά θέματα που απασχολούν το τομέα της Ιδιωτικής Υγείας θα έχουν επιλυθεί μέχρι το τέλος του έτους, δεσμεύτηκε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, σε χαιρετισμό που απηύθυνε στη διάρκεια των εγκαινίων του νέου ορόφου VIP και των νέων χώρων του της Παιδιατρικής Κλινικής Μητέρα, του Ομίλου Υγεία. Τα δύο κεντρικά αυτά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, έθεσαν στο υπουργό οι έξι μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε χαιρετισμό στη διάρκεια των εγκαινίων ο πρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG) και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Ανδρέας Βγενόπουλος, ανακοίνωσε ότι οι συνολικές επενδύσεις του Ομίλου MIG σε Ελλάδα και εξωτερικό θα ανέλθουν το 2010 σε 100 εκατ. ευρώ, ενώ το 2011 εκτιμάται ότι είναι ακόμη μεγαλύτερες και θα φθάσουν τα 160 εκατ.ευρώ. Πρωταρχικός σκοπός για τον όμιλο της MIG είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Εμείς ήδη εφαρμόζουμε το δικό μας “fast track” και είναι απόλυτα επιτυχημένο, επισήμανε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο κ.Βγενόπουλος αναφερόμενος στο Όμιλο Υγεία, είπε ότι είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους διεθνώς στο τομέα του και αυτό αποδεικνύεται και με βάση τις πιστοποιήσεις που έχει λάβει, τις οποίες και διαθέτουν λίγες εταιρίες του κλάδου σε διεθνές επίπεδο.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΔΣ του Μητέρα Κωνσταντίνος Σταύρου. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Daniel B. Smith, o Νομάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε