Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Eurobank και Praktiker ενώνουν τις δυνάμεις τους στα φωτοβολταϊκά

Στον χώρο της προώθησης και ανάπτυξης οικιακών εναλλακτικών πηγών ενέργειας εισέρχεται η Praktiker Hellas προχωρώντας ταυτόχρονα σε συνεργασία με την Τράπεζα Eurobank EFG.

  Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, που περιλαμβάνει κορυφαία ονόματα στην εμπορία και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων όπως η Yingli, BP Solar, Martifer Solar, Aloumyl και Euroconsultants, η Praktiker προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων που χρηματοδοτούνται, με απλοποιημένες διαδικασίες από την Eurobank, μέσω του ειδικού τραπεζικού προγράμματος «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Φωτοβολταϊκά». Έτσι, προσφέρεται μία ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση, από το στάδιο της μελέτης έως το στάδιο της τελικής εγκατάστασης και διασύνδεσης χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Η προώθηση του προϊόντος όσο και του χρηματοδοτικού προγράμματος της Eurobank ξεκινάει από τα 2 καταστήματα της Praktiker στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς στον Ταύρο και στη Μεταμόρφωση, ενώ μέσα στον Οκτώβριο εντάσσονται και τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα στις περιοχές κάλυψης των καταστημάτων της Praktiker.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε