Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Eurogroup: Θα ξενυχτήσουμε μαζί είπε ο Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ

Eurogroup: Θα ξενυχτήσουμε μαζί είπε ο Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ

Ναι στην εκταμίευση της δόσης για να μην υπάρξει νέα κρίση ρευστότητας αλλά “πάγο” στις συνομιλίες για το χρέος και τη συμμετοχή του ΔΝΤ από τον υπουργό Οικονομικών της Σλοβακίας Πέτερ Κάζιμίρ. Προσερχόμενος στο Eurogroup, ο Σλοβάκος υπουργός εξέφρασε το… φόβο πως “θα περάσουμε το βράδυ μαζί”. Ο Θεός να μη δώσει…

Είμαστε έτοιμοι για την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα, «είμαστε ευέλικτοι ως προς το ποσόν», δήλωσε ο Πέτερ Καζιμίρ προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup και όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «φοβάμαι ότι θα περάσουμε το βράδυ μαζί».

Πιστεύουμε ότι οι συνομιλίες για την ελάφρυνση χρέους και την οικονομική συμμετοχή του ΔΝΤ μπορούν να περιμένουν για μεταγενέστερη φάση, tweet-αρε επίσης ο Σλοβάκος υπουργός. “Το πιο σημαντικό είναι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να συμφωνηθεί η δόση, να δοθεί ανάσα στην Ελλάδα. Δεν χρειαζόμαστε άλλη μια κρίση ρευστότητας”, πρόσθεσε και εκτίμησε πως “αυτό το Eurogroup δεν θα είναι εύκολο. Πολλά θέματα μένουν ανεπίλυτα”.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε