Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Φθηνότερες γέννες στο Ιασώ

Φθηνότερες γέννες στο Ιασώ

Παράλληλα, μειώνει τη χρέωση για αξονική τομογραφία από 146 ευρώ σε 75 ευρώ και τη χρέωση μαγνητικής από 510 ευρώ σε 240 ευρώ. 

H κρίση αλλά κυρίως ο ανταγωνισμός οδηγεί τις επιχειρήσεις να μειώσουν τα τιμολόγιά τους ώστε να περιορίσουν την εκροή πελατών και να διατηρήσουν τα μερίδια αγοράς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μαιευτήριο Ιασώ που προχωρεί σε μειώσεις ως και 40% για το φυσιολογικό τοκετό. 

Το τελευταίο διάστημα λόγω της οικονομικής στενότητας είχε παρατηρηθεί μια «στροφή» των πολιτών προς τα δημόσια μαιευτήρια, ενώ μερίδια αγοράς έχει κερδίσει και το μαιευτήριο ΓΑΙΑ που λειτουργεί στο Ερρικος Ντυνάν και προσέφερε χρεώσεις χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό. 

Το Ιασώ που αποτελεί το μεγαλύτερο ιδιωτικό μαιευτήριο της χώρας ανακοίνωσε την κατάργηση των πολύκλινων δωματίων (4κλινων και 6κλινων). Καθιερώνει πλέον ως βασική θέση νοσηλείας το τρίκλινο μετά την κατάργηση των πολύκλινων δωματίων, στο οποίο η τιμή χρέωσης νοσηλείας μειώνεται ως και 40%. Ειδικότερα, ο φυσιολογικός τοκετός μειώνεται από 3.350 ευρώ σε 2.000 ευρώ (-40,3%), η δε καισαρική τομή από 3.600 σε 2.150. 

Επίσης, το Ιασώ δημιούργησε ειδικά πακέτα προνομίων για ομάδες πληθυσμού που επηρεάζονται περισσότερο από την κρίση, όπως οι άνεργοι και οι πολύτεκνοι (τρίτεκνοι και άνω).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε