Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γερμανοί Βουλευτές υπέρ της Ελλάδας

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Προσβλητικά και ρατσιστικά χαρακτηρίζουν τα δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου εναντίον της Ελλάδας 21 βουλευτές και Ευρωβουλευτές της Γερμανίας

που με ανακοίνωση-στήριξη στους Έλληνες εργαζόμενους με αφορμή τη χθεσινή απεργία τονίζουν
ότι είναι ενάντιοι στην κατασηκοφάντηση ενός ολόκληρου λαού.
Οι βουλευτές του κόμματος Die Linke τονίζουν χαρακτηριστικά πως “οι πολίτες της Ελλάδας, γυναίκες και άνδρες, κατασυκοφαντούνται, κατηγορούνται ότι είναι “κατά συρροή ψεύτες και ότι συστηματικά παραποιούν τα στατιστικά στοιχειά”, ότι συνεχώς κατεργάζονται “ύπουλες πολίτικες” ενώ καυτηριάζουν απόψεις που επικρατούν στον γερμανικό τύπου πως “δήθεν οι Έλληνες ζουν σ έναν “παράδεισο” απ τον οποίο “επειγόντως πρέπει να απαλλαγούμε “
Οι Γερμανοί βουλευτές τονίζουν με νόημα ότι το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε και το μόνο στην παγκόσμια οικονομική σκηνή.
“Γνωρίζουμε τη δύσκολη θέση της Ελλάδας. Το νέο έλλειμμα για το 2009 που έχει φτάσει στο 12,7 % ασφαλώς είναι μεγάλο. Το ίδιο όμως ισχύει και για άλλες χώρες όπως π.χ. για τη Μ. Βρετανία 12 % η για την Ισπανία με 10%. Ανάλογοι αριθμοί σημειώθηκαν όμως το 2009 και στη Ιαπωνία και στις ΗΠΑ. Παντού οι αμύθητες χρηματικές δωρεές για τις τράπεζες, τα έκτακτα μετρά και οι οφειλές στη καταβολή των φόρων άνοιξαν τεράστιες μαύρες τρύπες στους κρατικούς προϋπολογισμούς .”
Στην ανακοίνωσή τους μάλιστα οι Γερμανοί βουλευτές δεν διστάζουν να μιλήσουν για ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάρος της Ελλάδας από κέντρα που έχουν οικονομικά συμφέροντα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε