Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

H Iπποτούρ θα διανέμει τα προιόντα της Arosis

H Iπποτούρ θα διανέμει τα προιόντα της Arosis

Την αποκλειστική διανομή και αντιπροσώπευση των προϊόντων της εταιρείας Arosis σε αλυσίδες

 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα ανέλαβε η Ιπποτούρ. Η νέα 2ετής συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αναδιάρθρωσης της Ιπποτούρ που προβλέπει τον περιορισμό των παραδοσιακών δραστηριοτήτων και την ανάπτυξη του τομέα εμπορίας τροφίμων και ποτών.

Η Arosis δημιουργήθηκε το 1956 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία ελληνικών οσπρίων (φασόλια, ρεβίθια, φακές) βιολογικής καλλιέργειας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην περιοχή Καστοριάς και Πρεσπών όπου παράγει προϊόντα παραδοσιακής και ήπιας καλλιέργειας (Οσπρια Καστοριάς – Πρεσπών). Τα τελευταία χρόνια έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της παράγοντας όσπρια από τις περιοχές της Φλώρινας και των Γρεβενών.

Η Ιπποτούρ δημιουργήθηκε το 1923, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1939 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εκμετάλλευση δρομώνων ίππων καθώς και στη διανομή, αντιπροσώπευση και εμπορία τροφίμων και ποτών. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει τις δραστηριότητες της με ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο των τροφίμων τόσο μέσω της επέκτασης της παραγωγής και εμπορίας νωπών προϊόντων με την επωνυμία «Αγρόκτημα Λαζαρίνα», όσο μέσω της διεύρυνσης των συνεργασιών της στα προϊόντα «Buono» καθώς επίσης και στον τομέα διανομής, αντιπροσώπευσης και εμπορίας τροφίμων και ποτών.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε