Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Citibank δίνει το 70% των χρημάτων στους κατόχους τίτλων της Lehman Brothers

Η Citibank δίνει το 70% των χρημάτων στους κατόχους τίτλων της Lehman Brothers

H Citibank έχει προτείνει στους κατόχους τίτλων της χρεοκωπημένης Lehman Brothers τους οποίους αγόρασαν από

την τράπεζα, ποσοστό αποζημίωσης σε μετρητά της τάξης του 70% συν τα δικαστικά έξοδα για τη συμβιβαστική λύση του θέματος. 

Η πρόταση αυτή έγινε γνωστή από την «Ενωση Πολιτών Κατόχων τίτλων Lehman Brothers» που έχει ξεκινήσει εδώ και 18 μήνες δικαστικό αγώνα κατά της τράπεζας.

Για το λόγο αυτό, η «Ένωση Πολιτών Κατόχων τίτλων Lehman Brothers» θα προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 στις 7.00μ.μ, στο ξενοδοχείο Athens Imperial (επί της πλατείας Καραϊσκάκη), προκειμένου να λάβει ενημέρωση από τα δικηγορικά γραφεία που εμπλέκονται στην υπόθεση για τα θετικά και αρνητικά σημεία της συγκεκριμένης συμβιβαστικής πρότασης έτσι ώστε ο κάθε επενδυτής να αποφασίσει την συνέχιση της διεκδίκησης των χρημάτων του ή την συμβιβαστική επίλυση της υπόθεσης του.

‘Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ενωσης, πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό αποζημίωσης σε μετρητά που έχει συμφωνηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο για τη συμβιβαστική επίλυση του θέματος, καθώς στην Ισπανία το ποσοστό αποζημίωσης ήταν 55%, στο Βέλγιο ήταν 65% και στο Χονγκ Κονγκ το ποσοστό αποζημίωσης ήταν 60%.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε