Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Η Ελλάδα εκρήγνυται, η Κυβέρνηση αντέχει”

Η Wall Street Journal σχολιάζει τα χθεσινά γεγονότα στην Αθήνα ως… τρίτος και περιγράφει μια εκρηκτική εικόνα στην ελληνική κοινωνία λόγω των νέων μέτρων, όμως προβλέπει “αντοχή” της Κυβέρνησης, έστω και με οριακή πλειοψηφία.

Οι διαδηλώσεις άρχισαν ειρηνικά, αλλά αργότερα ξέσπασαν επεισόδια με 40 τραυματίες, συμπεριλαμβανομένων 38 αστυνομικών, αναφέρει η εφημερίδα, και περιγράφει πως εντός των “τειχών” της Βουλής πως “παρά την βία της Τρίτης, η πλειοψηφία της κυβέρνησης εμφανίστηκε να αντέχει. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση έχει μία πλειοψηφία 155 βουλευτών, αλλά τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές της έχουν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους για το πρόγραμμα”, προβλέπει μάλιστα στηριζόμενη στην αίσθηση του επιχειρηματικού κόσμου ότι “η πλειοψηφία θα ψηφίσει το μέτρο, επιτρέποντας στην Ελλάδα να αποφύγει μία χρεοκοπία”, αλλά σχολιάζει πως η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου “θα διευρύνει την κρίση”.

Διαβάστε επίσης:

“Ανακατέλαβαν” την πλατεία οι Αγανακτισμένοι – Εικόνες χάους άφησαν πίσω τους οι προβοκάτορες – Προετοιμασίες για το “όχι” των πολιτών

Παρέμβαση Παπούλια: “Όχι σε ισοπεδωτική συνταγή”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε