Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Nissan – Alpha AutoTeam ήρθε με προσφορές, εκπτώσεις και προπαντός εξυπηρέτηση

Η Nissan – Alpha AutoTeam ήρθε με προσφορές, εκπτώσεις και προπαντός εξυπηρέτηση

Τα νότια προάστια της Αθήνας έχουν πλέον τη δική τους Nissan. Πρόκειται για τη νέα μοντέρνα, αισθητικά αναβαθμισμένη, κάθετη και ολοκληρωμένη μονάδα της Nissan – Alpha AutoTeam που θα τη βρείτε στη Γλυφάδα στην Ανδρέα Παπανδρέου 96 (www.Alphaautoteam-nissan.gr).

Εκεί θα βρείτε και τα δώρα που έχει για εσάς και το αυτοκίνητό σας και τελικά η επίσκεψή σας θα είναι όχι μόνο ευχάριστη, αλλά και αποτελεσματική, αφού η Nissan – Alpha AutoTeam σας προσφέρει:

– Δωρεάν έλεγχο στο αυτοκίνητό σας και συγκεκριμένα στους δίσκους και τα τακάκια των φρένων, στο αντιψυκτικό, στη στάθμη υγρών των φρένων και στο υδραυλικό τιμόνι, στο χειρόφρενο, στην εξάτμιση, στους υαλοκαθαριστήρες, στα ελαστικά και στα φώτα.

– Εκπτωση 20% στα λάδια.

– Εκπτωση 20% στο φίλτρο λαδιού

– Εκπτωση 20% στο φίλτρο αέρα.

– Εκπτωση 20% στο φίλτρο καυσίμου.

– Εκπτωση 20% στο φίλτρο καμπίνας.

– Εκπτωση 20% στο μπουζί.

Και για να είστε ήσυχοι και ασφαλείς με το αυτοκίνητό σας, η Nissan – Alpha AutoTeam σας προσφέρει και εγγύηση ένα χρόνο για τα γνήσια ανταλλακτικά Nissan. Στα πλεονεκτήματα προσθέστε και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο, το φανοβαφείο και πάνω απ΄ όλα την πλούσια εμπειρία και γνώση για το αυτοκίνητο των στελεχών και των εργαζομένων της.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα Nissan και τις εγκαταστάσεις θα βρείτε στο www.alphaautoteam-nissan.gr και στο τηλέφωνο 2109602556.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε