Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 10 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Wind αναστέλλει την πληρωμή των δανείων της και ψάχνει αγοραστή

Η Wind αναστέλλει την πληρωμή των δανείων της και ψάχνει αγοραστή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.06.2010 | 18:56
Πρώτη δημοσίευση: 30.06.2010 | 18:56

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και αύριο, συμφωνία της Wind Ελλάς με τους

πιστωτές της για αναβολή καταβολής τόκων και παράλληλα η έναρξη διαδικασίας αναδιάρθρωσης της κεφαλαιακής της δομής. Οι συζητήσεις με τους πιστωτές είχαν ξεκινήσει εδώ και περίπου 15 ημέρες, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας προς την επενδυτική κοινότητα στις 14 Ιουνίου, μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου τριμήνου.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τραπεζικούς κύκλους του εξωτερικού, η Wind Ελλάς θα ανακοινώσει επίσης την πρόσκληση ενδιαφέροντος για άμεση κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών με σκοπό τη μερική ή και συνολική εξαγορά της.
Σημειώνεται ότι αν και η ονομαστική αξία των δανειακών υποχρεώσεων της Wind Ελλάς ανέρχεται σε 1,8 δις. Ευρώ, η χρηματιστηριακή αξία των ομολόγων αυτών, τα οποία διαπραγματεύονται στις διεθνείς αγορές, είναι σήμερα μικρότερη των 700 εκατ. Ευρώ.
 
Στο πλαίσιο της διαδικασίας η Wind Ελλάς αναμένεται να προσλάβει στέλεχος από εταιρεία εξειδικευμένη σε αναδιαρθρώσεις, με στόχο να βοηθήσει το Δ.Σ. να ολοκληρώσει με επιτυχία την αναδιάρθρωση. Το όνομα του συμβούλου και της εταιρείας θα ανακοινωθούν επίσης τις επόμενες μέρες.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook