Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η κρίση δεν άγγιξε The Mall και Golden Hall

Η κρίση δεν άγγιξε The Mall και Golden Hall

Στο 100% ανέρχεται παρά την κρίση η πληρότητα των εμπορικών κέντρων The Mall Athens και Golden Hall

τα οποία διαχειρίζεται η LAMDA DEVELOPMENT του ομίλου Λάτση. Η διοίκηση αποδίδει το γεγονός στο οτι οι καταστηματαρχες έχουν το πλεονέκτημα του χαμηλότερου ενοικίου συγκριτικά με τις κεντρικές οδούς και υποστήριξη σε ενέργειες μαρκετινγκ και επικοινωνίας.

Στο The Μall Αthens ο αριθμος των επισκεπτών αυξήθηκε κατα 8% το 2009 και ανήλθε στα 12,7 εκατομμύρια. Αντιθέτως ο κύκλος εργασιών υποχώρησε κατά 6% στα 312 εκατομμυρια ευρω.

Ο τζίρος του Golden Hall διαμορφώθηκε στα 136 εκατομμυρια ευρώ αλλα δεν υπάρχουν συγκρίσιμα στοιχεία με το 2008 καθώς το εμπορικό κέντρο ξεκίνησε την λειτουργία του το Νοέμβριο του 2008.

τα δυο εμπορικά συμβάλλουν αρκετά στην επαναλαμβανόμενη λειτουργική κερδοφορία της LAMDA. Δηλαδή στα κέρδη που διαμορφώνονται πριν από τις αποσβεσεις τους τόκους και τους φόρους.Η επαναλαμβανομενη λειτουργικη κερδοφορια του The Mall ανηλθε το 2009 στα 16,5 εκατομμυρια ευρω από 15,8 εκατ ευρω το 2008 και του golden στα 7,5 εκατομμυρια ευρω εναντι 1 εκατομμυριου ευρω (για Νοεμβριο και Δεκεμβριο 2008)

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε