Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η τρόικα έρχεται κι εμείς ψάχνουμε τους στόχους που… χάσαμε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίγα 24ωρα πριν από την… απόβαση των ελεγκτών της τρόικας στην Αθήνα, το Reuters προαναγγέλλει σκληρές διαπραγματεύσεις καθώς η Ελλάδα κινδυνεύει σοβαρά να χάσει τους δημοσιονομικούς στόχους του 2011!

Οι επικεφαλής της τρόικα αναμένονται στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας για τον έλεγχο του προγράμματος προσαρμογής, που θα κρίνει αν η χώρα μας θα λάβει την έκτη δόση του δανείου ώστε να αποφύγει τη χρεωκοπία.

«Υπάρχει κίνδυνος σχετικά με τους στόχους, για τους οποίους οι Έλληνες λένε πως φταίει η ύφεση. Εμείς έχουμε αμφιβολίες για το αν αυτό οφείλεται εξ ολοκλήρου στην ύφεση», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters πηγή κοντά στο κλιμάκιο της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.

«Μη επίτευξη των στόχων θα προκαλέσει πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις. Η επόμενη εβδομάδα δε θα είναι εύκολη», τόνισε ο ίδιος.

Όλα αυτά ενώ ο Όλι Ρεν μας ζητά ξαφνικά να πουλήσουμε κι άλλα, αν το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων των 50 δισ. δεν αποφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και λίγες ώρες αφού ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, εμφανίστηκε στη Βουλή αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έλληνες, πουλήστε κι άλλα» μας λέει ο Ρεν!

Τελικά έχουμε πεθάνει!

Κάντε κάτι το Χρηματιστήριο εκπέμπει SOS!

Κατάρρευση στο Χ.Α – Έως -10% οι τράπεζες

‘Εφτασαν να ζητούν την υποθήκευση ελληνικής γης!

”Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη σε χρεοκοπία”

Το κάρο κόλλησε – Γυρίσαμε 40 χρόνια πίσω

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε