Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Και η Πορτογαλία προχωρά σε αναθεώρηση προς τα πάνω του ελλείμματος για το 2010

Και η Πορτογαλία προχωρά σε αναθεώρηση προς τα πάνω του ελλείμματος για το 2010
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.03.2011 | 14:05
Πρώτη δημοσίευση: 30.03.2011 | 13:58

Μαθήματα από τα greek statistics έκαναν και οι Πορτογάλοι που σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία δεν προσμέτρησαν στο περσινό έλλειμμα ποσό ύψους 2 δις ευρώ.
 

Η Πορτογαλία προχωρά σε αναθεώρηση των στοιχείων για το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2010, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην αύξησή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal.
 
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Στατιστική Υπηρεσία της Πορτογαλίας επανεξετάζει τα στοιχεία για το έλλειμμα της περυσινής χρονιάς, μετά την παρατήρηση από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, Eurostat, ότι θα πρέπει να καταγραφεί ένα ποσό ύψους 2 δις ευρώ που δόθηκε για την ενίσχυση της τράπεζας Banco Portugues de Negocios.
 
Ο Υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας Φερνάντο Τεσέιρα Ντος Σάντος παραδέχθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Βουλή ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στα στοιχεία του προϋπολογισμού, τα οποία θα επηρεάσουν αναπόφευκτα τα αποτελέσματα του 2010, ενώ απέδωσε την ευθύνη για την αλλαγή στην Eurostat.
 
"Είναι το ίδιο με το να αλλάζεις το αποτέλεσμα, αφού έχει τελειώσει το ματς", είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος Υπουργός Οικονομικών.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook