Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κακούργημα οι οφειλές στο Δημόσιο μετά το φιάσκο με τις ποινές χάδια στους “μπαταχτσήδες”

Κακούργημα οι οφειλές στο Δημόσιο μετά το φιάσκο με τις ποινές χάδια στους “μπαταχτσήδες”
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.12.2011 | 07:10
Πρώτη δημοσίευση: 15.12.2011 | 07:10

Μετά την οργή ή στην καλύτερη το πικρό χαμόγελο που προκάλεσε η είδηση ότι τα ηχηρά ονόματα που πιάστηκαν στη φάκα για οφειλές δεκάδων εκατομμυρίων στο Δημόσιο τη γλίτωσαν με μερικά... ψιλά έρχονται αλλαγές για να σφίξουν κάπως οι... δρόμοι διαφυγής.

Μόλις τώρα κατάλαβαν ότι με τους δαιδαλώδεις νόμους που έφτιαξαν οι μεγαλοοφειλέτες καταφέρνουν να χαθούν... Έτσι αλλάζουν τη νομοθεσία.

Πλέον το άρθρο 99 δια του οποίου οι περισσότεροι αφού υπαχθούν “ξεχνούν” και τις οφειλές δεν θα τους παρέχει ασφάλεια, θα πρέπει να εξοφλήσουν το Δημόσιο.

Παράλληλα οι οφειλές θα είναι κακούργημα και όχι πλημμέλημα. Μέχρι τώρα 48 ώρες κρατητήριο και μια έφεση ήταν αρκετή για τους περισσότερους να βρεθούν ελεύθεροι χωρίς να δώσουν ούτε ευρώ στο Δημόσιο, τώρα αυτό θα αλλάξει και παράλληλα με τις δίκες εξπρες ο χρόνος που θα μεσολαβεί δεν θα αφήνει πολλά περιθώρια.

Αυτό βέβαια μόνο ως φόβητρο, μήπως φιλοτιμηθούν κάποιοι να πάνε... ταμείο.

Παράλληλα το ΣΔΟΕ αρχίζει να μιλάει και ... ξένες γλώσσες, για την ακρίβεια αγγλικά και μάλιστα με λονδρέζικη προφορά.
Εκεί θα αρχίσει να ψάχνει για επενδύσεις σε ακίνητα για να φανεί μέσω διασταύρωσης στοιχείων με ποια ποσά αγοράστηκαν και αν τα ποσά αυτά έχουν φορολογηθεί στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:   Διαδώστε αυτό το άρθρο