Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Καλπάζει η αισχροκέρδεια στα καύσιμα στις Εθνικές - Δείτε τα σημεία που πρέπει να αποφεύγετε

Καλπάζει η αισχροκέρδεια στα καύσιμα στις Εθνικές - Δείτε τα σημεία που πρέπει να αποφεύγετε
Βενζινάδικο στην Αθηνών-Λαμίας στον Σείριο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.04.2010 | 18:36
Πρώτη δημοσίευση: 01.04.2010 | 18:07

Για αυτό η πρόταση του NewsIt είναι όποιος αποφασίσει να εγκαταλείψει το κλεινόν άστυ να γεμίσει το ρεζερβουάρ του πριν βγει στις εθνικές οδούς.

Η αισχροκέρδεια στην αγορά των υγρών καυσίμων στις εθνικές οδούς δεν έχει όρια, καθώς πολλοί είναι εκείνοι οι βενζινοπώλες που αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την έξοδο των εκδρομέων για το Πάσχα και να θησαυρίσουν. 

Το NewsIt πραγματοποιεί οδοιπορικό από νωρίς στις εθνικές οδούς και σας δείχνει ποιοί εκμεταλλευόνται την έξοδο και ανεβάζουν την τιμή των καυσίμων. Ενώ η μέση τιμή πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης είναι στο 1,438 ανά λίτρο, δεν εντοπίσαμε ούτε ένα πρατήριο να πουλάει φθηνότερα την αμόλυβδη στις Εθνικές. 

Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Σείριου το βενζινάδικο πουλάει την απλή αμόλυβδη βενζίνη στα 1,559 ευρώ ανά λίτρο. Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας στο 1,569 ευρώ η αμόλυβδηΕθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας στο 1,569 ευρώ η αμόλυβδη

 

Βενζινάδικο στην Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων - Τιμή: 1,489 ευρώΒενζινάδικο στην Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων - Τιμή: 1,489 ευρώ   Διαδώστε αυτό το άρθρο