Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 10 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κι άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του Δημοσίου

Κι άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του Δημοσίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.11.2010 | 12:45
Πρώτη δημοσίευση: 13.11.2010 | 12:18

Επεκτείνονται από το υπουργείο Οικονομικών και για όσους κάνουν αιτήσεις έως τις 31/12. Η ανάγκη για έσοδα είναι τεράστια...

H σημαντική υστέρηση εσόδων αναγκάζει το υπουργείο Οικονομικών να επεκτείνει τις ευνοϊκές ρυθμίσεις στις προσαυξήσεις για τους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του Δημοσίου και σε όσους κάνουν αίτηση ώς τις 31 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το Βήμα, το πρόγραμμα με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές έληγε στις 29 Οκτωβρίου. Όσοι εντάχθηκαν σε αυτό εγκαίρως γλίτωσαν τις προσαυξήσεις ώς 100%, ανάλογα με τις δόσεις που επέλεξαν να πληρώσουν.

Για όσους δεν εντάχθηκαν ώς το τέλος Οκτωβρίου υπάρχει η πρόνοια ένταξης οποτεδήποτε στο πρόγραμμα υπό την προϋπόθεση ότι την ημέρα ένταξης σε αυτό θα πληρώσουν εφάπαξ τις δόσεις που έπρεπε να είχαν καταβάλει αν εντάσσονταν στη ρύθμιση ώς τέλος Οκτωβρίου.

Τώρα, με τη νέα ρύθμιση που θα εξαγγελθεί τις επόμενες ημέρες, όποιος ενταχθεί εκπρόθεσμα θα έχει έκπτωση ως 100% και στις προσαυξήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι όποιος οφειλέτης εξοφλεί την οφειλή σε δύο-τρεις μηνιαίες δόσεις απαλλάσσεται από το 95% των προσαυξήσεων, με ελάχιστη δόση τα 300 ευρώ.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook