Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κλείνει κι άλλα καταστήματα η Alsinco

Κλείνει κι άλλα καταστήματα η Alsinco
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.11.2010 | 12:37
Πρώτη δημοσίευση: 09.11.2010 | 12:37

Μέσα σε διάστημα 3 εβδομάδων η εταιρεία έκλεισε συνολικά 4 καταστήματα. Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους;

Στην διακοπή της λειτουργίας δύο ακόμη καταστημάτων (στον Πειραιά και στον Άλιμο) προχωρά η εταιρία Alsinco, σε συνέχεια της επαναξιολόγησης και αναδιάρθρωσης του δικτύου των καταστημάτων της, ενόψει και της διαρκώς συρρικνούμενης ζήτησης που παρατηρείται στον χώρο της υπόδησης.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με το κλείσιμο των εν λόγω καταστημάτων, η εταιρία στοχεύει στον περαιτέρω περιορισμό των δαπανών λειτουργίας της, που είναι απολύτως αναγκαίος λόγω της σημαντικής κάμψης των εσόδων της.
 
Παράλληλα με τις εν λόγω ενέργειες η εταιρία εξετάζει και κάθε εναλλακτική λύση αναδιάρθρωσης της λειτουργίας της πάντοτε προς την ίδια κατεύθυνση, με στόχο την αντιμετώπιση της δυσμενούς συγκυρίας και της εξόχως αρνητικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται.
 
Η εταιρεία διαθέτει τα καταστήματα υπόδησης Shooz! Στις 26 Οκτωβρίου προχώρησε στο κλείσιμο δύο καταστημάτων στην οδό Πατησίων και Αιόλου.
 
Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τι θα γίνει με τους εργαζόμενους που είναι πλέον σε αναμονή.   Διαδώστε αυτό το άρθρο