Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κλειστά και σήμερα τα υποκαταστήματα των Κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα

Κλειστά και σήμερα τα υποκαταστήματα των Κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα, παρά την προσπάθεια που έγινε στη διαρκεια της χθεσινης ημερας να ανοίξουν, τα κατάστηματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα καθώς δεν εχει ολοκληρωθεί ακόμη η σύμφωνια μεταβίβασής τους στον όμιλο της τράπεζας Πειραιώς.

Οπως ανέφερε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε ανακοίνωση της η τράπεζα Πειραιώς, η υπογραφή των συμφωνιών για την απόκτηση του δικτύου των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα από την Τράπεζα Πειραιώς, αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες.

Συνεπώς, το άνοιγμα των καταστημάτων των τριών Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα, εξακολουθεί να ανήκει αποκλειστικά στην αρμοδιότητα των διοικήσεων των τριών Κυπριακών Τραπεζών, μέχρι και την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβάσεων, ανέφερε η τράπεζα Πειραιώς.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Τράπεζα Πειραιώς, αποκτά ένα επιπλέον συνολικό χαρτοφυλάκιο δανείων που προσεγγίζει τα 21 δισ. ευρώ, καταθέσεις 13 δισ. ευρώ, ένα δίκτυο καταστημάτων 330 καταστημάτων, ενώ στο ανθρώπινο δυναμικό της προστίθενται περίπου 5.500 εργαζόμενοι.

Το ενεργητικό του Ομίλου Πειραιώς ξεπερνά πλέον τα 100 δισ. ευρώ, οι χορηγήσεις δανείων τα 70 δισ. ευρώ και οι καταθέσεις τα 52 δισ. ευρώ με σύνολο εργαζομένων πάνω από 24.500.

‘Οπως έχει τονίσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας οι καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT.COM.CY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλειστές ως την Πέμπτη οι τράπεζες στην Κύπρο – Ασφυξία στην αγορά από έλλειψη ρευστού

Δραματικό διάγγελμα μετά την σοκαριστική απόφαση για την Κύπρο – Ποινικοί ανακριτές για να αποδοθούν ευθύνες


Οι οδυνηρές ημέρες που ξημερώνουν στην Κύπρο στο διάγγελμα Αναστασιάδη – Τουλάχιστον 30% το κούρεμα στην Τράπεζα Κύπρου – 100 εκατ. έχασε η Εκκλησία

«Μην μας αφήσετε χωρίς ψωμί» – Οι απελπισμένες εκκλήσεις των εργαζομένων στη Λαϊκή

Απόφαση Eurogroup: Τι λένε οι Κύπριοι στην κάμερα του newsit.com.cy

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε