Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Κλυδωνίζεται επικίνδυνα ο γερμανικός κολοσσός Deutsche Bank

Κλυδωνίζεται επικίνδυνα ο γερμανικός κολοσσός Deutsche Bank

Παγκόσμιο οικονομικό φόβο προκαλεί τις τελευταίες ημέρες ο γερμανικός τραπεζικός κολοσσός, Deutsche Bank, ο οποίος φαίνεται πως κλυδωνίζεται στις διεθνείς αγορές με την αξία της μετοχής να έχει πέσει σε χαμηλό επταετίας.

Δεκάδες δημοσιεύματα μιλούν τις τελευταίες ώρες για κατάρρευση της Deutsche Bank, καθώς το 40% της αξίας των μετοχών της έχει εξανεμιστεί σε διάστημα μόλις ενός μήνα.

Μάλιστα, ο νέος CEO της τράπεζας προσπάθησε να κάμψει τις ανησυχίες κυρίως από την πλευρά των επενδυτών, σημειώνοντας πως η γερμανική τράπεζα είναι σκληρή σαν βράχος.

Μάλιστα, έστειλε μήνυμα και προς τους εργαζόμενους της τράπεζας, σημειώνοντας πως ο ίδιος θα χειρίζεται τις διοικητικές υποθέσεις της τράπεζας και έχει μοναδικό στόχο να διασφαλίσει πως η Deutsche Bank θα γίνει μία αξιόπιστη και ισχυρή τράπεζα.

Η κρίση αυτή που παρατηρούν ακόμα και διεθνείς αναλυτές, προκάλεσε και την παρέμβαση του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Β. Σόιμπλε , ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει καμία ανησυχία για τον τραπεζικό κολοσσό της Γερμανίας.

 

 

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε