Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεγαλώνει η κόντρα Βγενόπουλου -ΥΠΑ

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στη Δικαιοσύνη κατά του διοικητή της ΥΠΑ προσφεύγει η MIG.

Ο πρόεδρος της MIG ανέφερε ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εξέδωσε δελτία που περιέχουν “ανακριβή στοιχεία και δυσφημιστικές εκφράσεις κατά της εταιρείας μας που μας αναγκάζουν να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη”.

Σε ανακοίνωση της MIG, εκφράζεται λύπη για το γεγονός ότι “ο διοικητής της ΥΠΑ αποφάσισε να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες μας με έλλειψη ψυχραιμίας και παρωχημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα” και κλήθηκε να παραιτηθεί για να διευκολύνει τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. 

“Δεν είχε θέσει όρους στην προσφορά της η Olympic Air” απάντησε νωρίτερα στις καταγγελίες Βγενόπουλου η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Νωρίτερα,  ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Σακελάκος διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή όσα υποστήριξε χθες σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της MIG.

Η εισαγγελική έρευνα έχει σκοπό να μελετήσει τα καταγγελλόμενα από τον κ. Βγενόπουλο και αν είναι βάσιμα να εντοπίσει αν στην υπόθεση της ανάθεσης των άγονων γραμμών έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απιστίας στην υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος και από ποιους. 

Ωστόσο, η ΥΠΑ επανέρχεται σήμερα με ανακοίνωση της και εξηγεί ότι η προσφορά της ΟΑ απορρίφθηκε γιατί δεν είχε θέσει όρους για να αναλάβει όλο το πακέτο των γραμμών, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον διαγωνισμό. 

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πυρά Βγενόπουλου για τις άγονες γραμμές

  

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε