Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μετά τις εκλογές ο στρατηγικός επενδυτής για τη ΔΕΗ

Πρώτα οι εκλογές και μετά θα προχωρήσει η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, προκύπτει από τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Περιβάλλοντος.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε συνάντηση, το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο υπουργός Περιβάλλοντος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για ενεργειακά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατηγικός επενδυτής για τη ΔΕΗ αναμένεται να αναζητηθεί μετά τις εκλογές. Έως τότε, οι σύμβουλοι που έχουν επιλεχθεί, να συνεχίσουν να εκτιμούν τις μονάδες της ΔΕΗ.

Επίσης, ο κ. Παπακωνσταντίνου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι στο τέλος του μήνα θα συναντηθεί με τους ομολόγους του της Κύπρου και του Ισραήλ για να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών, για τους αγωγούς στη Μεσόγειο.

Έγινε και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τους διαγωνισμούς για τους υδρογονάνθρακες, για τους οποίους εκτιμάται ότι θα υπάρξει αξιολόγηση των εταιριών έως το τέλος του μήνα, αλλά και για θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ, καθώς επίσης και για την επένδυση στο Ελληνικό και ευρύτερα για ζητήματα απεμπλοκής επενδύσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοντά στο 1 δις ευρώ οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ

 

Τους επιχειρηματίες του Give Greece a Chance είδε ο Ευ.Βενιζέλος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε