Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μυστικές συναντήσεις υπουργών με στελέχη της Godman Sachs;

Μυστικές συναντήσεις υπουργών με στελέχη της Godman Sachs;

Επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη συνάντηση της Λούκας Κατσέλη με στέλεχος της Goldman Sachs την

οποία αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.
  Όπως ανέφερε ο κ. Πεταλωτής, η κα Κατσέλη γνωριζόταν με το στέλεχος αυτό, με την προηγούμενη ιδιότητά του ως συμβούλου του ΟΗΕ για θέματα μετανάστευσης και συναντήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα. 
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, το εν λόγω στέλεχος ζήτησε να έχει μια ενημέρωση για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης και δεν έγινε καμία συζήτηση για τη Γκόλντμαν Σαξ, στην οποία φέρεται ότι είναι στέλεχος. 

Σύμφωνα με το «Π», η κα Κατσέλη είχε «μυστική» συνάντηση με μεγαλοστέλεχος της Goldman Sachs για την οποία μάλιστα ενημερώθηκαν εκ των υστέρων ο πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες.
 Επίσης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας είχε τις προηγούμενες μέρες συνάντηση με τον «γκουρού» των αγορών Τζ. Σόρος, ο οποίος… συμπτωματικά βρέθηκε κι αυτός τις προάλλες στην Αθήνα. 

H εφημερίδα δεν θεωρεί τυχαίο γεγονός τις επισκέψεις του Σόρος, του ανθρώπου της GS και κάποιων ακόμη ταυτόχρονα με την επίσκεψη στην Αθήνα του κλιμακίου του ΔΝΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηθικά πτωχευμένη η Goldman Sachs

Goldman Sachs: Για όλα φταίει ένας υπάλληλός μας

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε