Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέα προγράμματα απο την Εξέλιξη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς

Νέα προγράμματα απο την Εξέλιξη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς

Μία νέα σειρά εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα Cutting Edge Courses, που στοχεύουν να διαδώσουν τις πλέον σύγχρονες πρακτικές και εργαλεία σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα του digitalmarketing και της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας, ανακοινώσε η Εξέλιξη.

Το Advanced Mobile Marketing είναι το πρώτο από τα Cutting Edge Courses, που έρχεται να καλύψει την ανάγκη εξειδίκευσης στο χώρο του mobile marketing. Με τον αριθμό των καταναλωτών που επιλέγουν το smartphone ή το tablet για τις καθημερινές συναλλαγές τους να αυξάνεται ραγδαία και με τις συνεχώς εξελισσόμενεςτεχνολογίες να διαμορφώνουν νέες ανάγκες και ευκαιρίες, το πρόγραµµα Advanced Mobile Marketing αποτελεί απαραίτητο εφόδιο γι’ αυτούς που επιθυμούν να εξελίξουν τη mobile marketing στρατηγική τους.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του σεμιναρίου αποτελεί η σύνδεση της γνώσης που παρέχεται σε κάθε θεματική ενότητα με την εφαρμογή της στην πράξη στο πλαίσιο ομαδικών ασκήσεων και εφαρμογών.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι πιστοποιημένο κέντρο δια βίου μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας και έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.
 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε