Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο φιλέλληνας Κον Μπεντίτ αποκαλύπτει πως εκβίασαν την Ελλάδα

Ο φιλέλληνας Κον Μπεντίτ αποκαλύπτει πως εκβίασαν την Ελλάδα

Ξεσπάθωσε ο γάλλος φιλέλληνας και έκανε γνωστό πως η Ελλάδα έπεσε θύμα εκβιασμού από τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Ο γνωστός γάλλος φιλέλληνας, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ που είναι ο αρχηγός των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθημερινά δίνει ρεσιτάλ αγάπης προς την Ελλάδα, θέτοντας τα πράγματα στη σωστή τους βάση και μην φοβόντας να κατακεραυνώσει τους συνυπεύθυνους του ελληνικού οικονομικού τέλματος. 

Σήμερα ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ εξαπέλυσε μύδρους κατά του Νικολά Σαρκοζί και της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας πως ουσιαστικά εκβίασαν την Ελλάδα θέτοντας ως όρο για τη βοήθεια την έγκριση των συμβολαίων για αγορές στρατιωτικού εξοπλισμού. 

Με έντονο το ειρωνικό στυλ ο κ. Μπεντί δήλωσε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ότι συνάντησε τον κ. Παπανδρέου και πως τον γνωρίζεικ αρκετά καλά, για να καταλήξει πως “είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο οι Μέρκελ και Σαρκοζί αυτού του κόσμου συμπεριφέρονται σε έναν έλληνα πρωθυπουργό”.

Σαρκαστικά συνεχίζοντας έκανε γνωστό ότι στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε στο Παρίσι και συνάντησε “κάποιον Φιγιόν (γάλλος πρωθυπουργός) και κάποιον Σαρκοζί. 

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο γάλλος φιλέλληνας, οι δύο γάλλοι πολιτικοί στην ουσία εκβίασαν τον κ. Παπανδρέου λέγοντάς του “θα αποδεσμεύσουμε ποσά για να σας βοηθήσουμε όμως πρέπει να συνεχίσετε να πληρώνετε τα συμβόλαια για εξοπλισμούς που έχουμε μαζί σας και τα οποία υπέγραψε η κυβέρνηση Καραμανλή”. 

Φυσικά ο αρχηγός των Πρασίνων αναφέρθηκε και στα γερμανικά υποβρύχια που έχουμε υποχρεωθεί να αγοράσουμε, προκειμένου να μας δοθεί αυτή η περιβόητη βοήθεια. 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε