Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο πρώην Διοικητής της ATEBank έβγαλε στο εξωτερικό 8 εκατ. ευρώ

Ο πρώην Διοικητής της ATEBank έβγαλε στο εξωτερικό 8 εκατ. ευρώ

Μετά το σάλο που ξέσπασε, ο πρώην Διοικητής της ΑΤΕ αποκάλυψε ότι αυτός είναι το ανώτατος στέλεχος που έβγαλε 8 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.

Την καταγγελία ότι ένα υψηλόβαθμος στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας έχει βγάλει σε τράπεζες του εξωτερικού σε ιδιωτικό λογαριασμό το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, είχε κάνει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Λίγες ημέρες αργότερα ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ, Θ. Πανταλάκης απαντώντας μέσω της Real News δήλωσε ότι είναι δικά του τα χρήματα αυτά και της οικογένειά τους, αλλά διευκρίνισε ότι πρόκειται για 8 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως απάντησε ο κ. Πανταλάκης είναι νόμιμα χρήματα, δηλωμένα και φορολογημένα και αποτελούν μέρος της οικογενειακής περιουσίας το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί.

Τέλος, ο κ. Πανταλάκης διευκρινίζει ότι η κίνηση του λογαριασμού αποδεικνύει ότι μετακινήθηκαν σε δόσεις και σκοπός της συναλλαγής ήταν η απόκτηση περιουσιακού στοιχείου στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στέλεχος της ΑΤΕ έβγαλε 10 εκατ. στο εξωτερικό;

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε