Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την Procter and Gamble

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την Procter and Gamble

Ακόμα ένας μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος επεκτείνει τις δραστηριότητές του και επενδύει στη χώρα μας. Η εταιρεία Procter and Gamble εγκαινίασε ένα υπερσύγχρονο κέντρο έρευνας και καινοτομίας, το τρίτο στην Ευρώπη, με σκοπό την προώθηση γνώσης, εμπειρίας αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Εκπρόσωποι του ομίλου που συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, αναφέρουν ότι πλέον αντιμετωπίζουν διαφορετικά την Ελλάδα, βλέποντας τις αλλαγές στην οικονομία και τη διοικηση, ενώ η κυβέρνηση μιλάει για ψήφο εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία.  

Μετά τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία η Procter and Gamble, εγκαινίασε στην Αθήνα το τρίτο και πιο σύγχρονο κέντρο έρευνας και τεχνολογίας στην Ευρώπη, παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων αλλά και του αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα. Ο ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρος του ομίλου, συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στον οποίο μετέφερε τη δέσμευση της εταιρείας να παραμείνει στην Ελλάδα.

Σκοπός του κέντρου είναι η παραγωγή πρωτογενούς και πολύτιμης γνώσης και εμπειρίας από τα αντίστοιχα κέντρα όλου του κόσμου, αποσκοπώντας στη δημιουργία καινοτομίας, η οποία αξιοποιείται μέσα από πλάνα και δράσεις, με τελικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινής ζωής. Οι εγκαταστάσεις της Procter and Gamble, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διερευνηθούν οι απαιτήσεις των καταναλωτών, ενώ οι ερευνητές μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις αντιδράσεις των καταναλωτών όταν ψωνίζουν σε σούπερ μάρκετ ή πως αντιδρούν σε ένα διαφημιστικό μήνυμα.

Τις εγκαταστάσεις του κέντρου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο οι πελάτες της Procter and Gamble, όσο και το ελληνικό δημόσιο, για να αξιολογήσει διαφημιστικές καμπάνιες στον τομέα του τουρισμού αλλά και την προώθησης ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, μίλησε για ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία…

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε