Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παιχνίδια!Πριν 8 ημέρες απέκλειε Grexit και σήμερα λέει ότι θα ήταν διαχειρίσιμη!

Παιχνίδια!Πριν 8 ημέρες απέκλειε Grexit και σήμερα λέει ότι θα ήταν διαχειρίσιμη!

Ή έπιασαν τόπο οι απειλές των Γερμανών ή ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ δεν ξέρει τι λέει ή το έχει παίξει στο στοίχημα.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τις σημερινές του δηλώσεις όταν προ ημερών είχε προκαλέσει σάλο με όσα είπε κατά της Γερμανίας και υπερ της Ελλάδας.

Σε συνέντευξή του στην Γερμανική τηλεόραση, ο Ζαν Κλώντ Γιούνκερ είπε ότι μια ελληνική έξοδος από το ευρώ θα ήταν διαχειρίσιμη, αλλά δεν είναι επιθυμητή.

«Με βάση τις σημερινές προοπτικές μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν διαχειρίσιμη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι επιθυμητή, επειδή θα υπήρχαν σημαντικοί κίνδυνοι ιδιαίτερα για τον απλό κόσμο στην Ελλάδα» δήλωσε ο κ. Γιούνκερ σε συνέντευξή του στο WDR, το περιεχόμενο της οποίας αναρτήθηκε στο site της κυβέρνησης του Λουξεμβούργου.

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε κατηγορηματικά να αποκλείσει μια ελληνική έξοδο από την ευρωζώνη, ο κ. Γιούνκερ είπε: «τουλάχιστον έως το τέλος του Φθινοπώρου. Αλλά και μετά».

Στις 29/07 ο ίδιος άνθρωπος δήλωνε:

Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν περιλαμβάνεται στις “υποθέσεις εργασίας” μου επειδή θα είχε “τεράστια αρνητικά επακόλουθα”. (διαβάστε όλη την είδηση)

Μια ημέρα αργότερα στις 30/07 δήλωνε:

«Όποιος νομίζει ότι η κατάρρευση της Ελλάδας θα λύσει τα προβλήματα δεν έχει καταλάβει τίποτα!» (διαβάστε όλη την είδηση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βγάζει γλώσσα στη Μέρκελ ο Γιούνκερ: Παραμάγαζο της Γερμανίας η ευρωζώνη – «Έλληνες, φορολογείστε τους πλούσιους, να μην κάνουν πάρτι στα κότερα»

 

Κατηγορηματικός ο Γιούνκερ – “Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν υπάρχει στις υποθέσεις εργασίας μου”

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε