Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παραίτηση κ. Β. Σιαρλή, λόγω διορισμού του στη θέση του Υπουργού Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας

Το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου ανακοινώνει ότι ο κ. Βάσος Σιαρλή, υπέβαλε την παραίτησή του από το Συγκρότημα, λόγω του διορισμού του στη θέση του Υπουργού Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου, και η Ανώτατη Εκτελεστική Διεύθυνση του Συγκροτήματος ευχαριστούν θερμά τον κ. Σιαρλή για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο Συγκρότημα και την άψογη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια και του εύχονται κάθε επιτυχία στη νέα σημαντική θέση του.

Το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου ιδρύθηκε το 1899 και είναι σήμερα ο ηγετικός χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Κύπρο. Το Συγκρότημα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών που περιλαμβάνει τραπεζικές υπηρεσίες, χρηματοδοτήσεις, φάκτοριγκ, χρηματοεπενδυτικές υπηρεσίες, διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων, ιδιωτικής τραπεζικής και ασφάλειες γενικού κλάδου και ζωής. Η Τράπεζα Κύπρου λειτουργεί μέσω 583 καταστημάτων, από τα οποία 199 λειτουργούν στη Ρωσία, 188 στην Ελλάδα, 137 στην Κύπρο, 42 στην Ουκρανία, 12 στη Ρουμανία, 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο και 1 στα Channel Islands. Επιπλέον, η Τράπεζα λειτουργεί 6 καταστήματα αντιπροσωπείας στη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Ουκρανία, την Σερβία και τη Νότια Αφρική. Το Συγκρότημα εργοδοτεί 11.326 άτομα διεθνώς.
Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, το Σύνολο Περιουσιακών Στοιχείων του Συγκροτήματος ανερχόταν σε €37,84 δισ. και τα Ίδια Κεφάλαια του σε €2,70 δισ. Οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συγκροτήματος www.bankofcyprus.com.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε