Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Ο Πωλ Κόστερ υπέβαλε την παραίτησή του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από καιρό είχε εκφράσει την πρόθεσή του να φύγει απο τη θέση του προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πωλ Κόστερ, που διορίστηκε στη θέση αυτή μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής ο Πωλ Κόστερ υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ενώ αρμόδια στελέχη του Ταμείου δήλωσαν πως εδώ και καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει, καθώς βρίσκεται μακρυά από την οικογένειά του που ζει στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου οικονομικών, ο κ. Κόστερ δεν έχει υποβάλει επίσημο αίτημα παραίτησης μέχρι τώρα, ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές, συνεργάτες του προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Η παραίτησή του δημιουργεί αναταραχή στο Ταμείο το οποίο τις επόμενες εβδομάδες θα διαχειριστεί τη διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης αλλά και αναδιάρθρωσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Διαβάστε

Η νέα διοίκηση στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Οι συνεταιριστικές τράπεζες έκαναν αίτημα υπαγωγής στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. υπέρ της Ίδρυσης Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητα

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε