Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παράταση μέχρι την Πρωτομαγιά για τον ΟΠΑΠ

Παράταση μέχρι την Πρωτομαγιά για τον ΟΠΑΠ

Το ΤΑΙΠΕΔ έδωσε περιθώριο μέχρι την 1η Μαϊου στην Emma Delta για να υποβάλει βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ.

Οι εκπρόσωποι του επενδυτικού σχήματος ζήτησαν σήμερα το πρωί επιπλέον χρόνο από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), προκειμένου να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις τους αναφορικά με το αίτημα του ΤΑΙΠΕΔ να βελτιωθεί η αρχική προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά του Emma Delta, όπως έγινε γνωστό την περασμένη Δευτέρα, ήταν 622 εκατ. ευρώ για το 33% του Οργανισμού που πωλεί το Δημόσιο.

Από την πλευρά τους, ο ανεξάρτητος αποτιμητής και οι σύμβουλοι ιδιωτικοποίησης πιστεύουν ότι η προσφορά πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 615 και 650 εκατ. ευρώ. Κύριοι μέτοχοι του επενδυτικού σχήματος, είναι η Jiri Smejc και ο όμιλος Μελισσανίδη ενώ συμμετέχει και η ιταλική Lottomatica.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΙΠΕΔ, αναφέρει ότι “η Emma Delta ζήτησε παράταση της προθεσμίας για την υποβολή βελτιωμένης προσφοράς για την απόκτηση ποσοστού 33% της ανώνυμης εταιρείας Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (ΟΠΑΠ Α.Ε.), μέχρι την Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα παράτασης και θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα την 1η Μαΐου 2013 και ώρα 14.00”.

Διαβάστε επίσης: 

Σύμβουλος Σόιμπλε: Το ευρώ έχει πέντε χρόνια ζωής!

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε