Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παρέα με άλλους 117 στην Αθήνα ο αντικαγκελάριος Ρέσλερ

Μια “καραβιά” επιχειρηματίες φέρνει μαζί του ο γερμανός αντικαγκελάριος και υπουργός οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ.
Λένε οτι φέρνει στις αποσκευές του το νέο σχέδιο Μάρσαλ.

117 άτομα θα βρίσκονται μαζί του από τους οποίους οι 67 θα είναι εκπρόσωποι οικονομικών οργανισμών και επιχειρήσεων και 29 δημοσιογράφοι από τα σημαντικότερα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Από τους παράγοντες της οικονομίας θα είναι:

ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Γερμανικών Τραπεζών Μίχαελ Κέμερ, o εκτελεστικός διευθυντής του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων BDI Μάρκους Κέρμπερ, ο πρόεδρος της Γερμανικής Τράπεζας Επενδύσεων KfW Ούλριχ Σρέντερ, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Deutsche Telekom Κλάουντια Νέματ, ο επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού της Siemens Γκέοργκ Βάιερ, καθώς και ανώτατα στελέχη της Eon-Ruhrgas, της Lufthansa και της Metro.

Δεν θα λείψουν βέβαια και κάποιοι οίκοι μόδας αλλά και εκπρόσωποι πιο μικρών επιχειρήσεων.

Οι λιγότερο αισιόδοξοι εκτιμούν οτι αυτή η επίσκεψη δεν θα είναι τίποτε άλλο παρα αναγνωριστική… Και ότι ο Ρέσλερ και οι παρατρεχάμενοί του δεν θα αρχίσουν να σκορπούν χρήματα. Τουναντίον…

Οι άνθρωποι που τον συνοδεύουν έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν οτι έχουν όραμα – με το αζημίωτο βέβαια – για την Ελλάδα. Οπως ο Διευθυντής του γερμανικού ΣΕΒ ο οποίος θα ήθελε πολύ να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα γιγαντιαίο φωτοβολταϊκό πάρκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύσκεψη για την οικονομία υπό τον πρωθυπουργό

Ποιός είναι ο βιετναμέζος γερμανός που έρχεται με 45 επιχειρηματίες στην Αθήνα

Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Φίλιπ Ρέσλερ

Γερμανός τοποτηρητής θα κόβει και θα ράβει θέσεις στο Δημόσιο

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε