Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πενταπλό χτύπημα από Fitch - Υποβάθμισε 5 ευρωπαϊκές χώρες

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.01.2012 | 21:08
Πρώτη δημοσίευση: 27.01.2012 | 20:53

Άλλο ένα χτύπημα από τον οίκο αξιολόγησης Fitch ο οποίος προχώρησε στην υποβάθμιση άλλων πέντε χωρών της ευρωζώνης και συγκεκριμένα της Κύπρου, του Βελγίου, της Ιταλίας, της Σλοβενίας και της Ισπανίας.

Ο οίκος αξιολόγησης συγκεκριμένα υποβάθμισε την Ιταλία κατά δύο κλίμακες και από Α+ τώρα πλέον είναι στο Α- αλλά και με αρνητική προοπτική.

Επίσης κατά δύο μονάδες υποβάθμισε ο οίκος την Ισπανία και βρίσκεται πλέον στο Α από ΑΑ- έχοντας και αυτή αρνητική προοπτική.

Στην ίδια κλίμακα βρίσκεται μετά την υποβάθμιση και η Σλοβενία.

Η Fitch  υποβάθμισε επίσης το Βέλγιο σε ΑΑ από ΑΑ+ με αρνητική προοπτική και την Κύπρο από ΒΒΒ σε ΒΒΒ- επίσης με αρνητικό outlook.

Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Tags: ΒΕΛΓΙΟ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Survivor: Οι Βέλγοι  ψήφισαν  Αιγαίο! Ερημίτες στο ακατοίκητο νησί Αλιμιά! Survivor: Οι Βέλγοι "ψήφισαν" Αιγαίο! Ερημίτες στο ακατοίκητο νησί Αλιμιά!
  2. Βελγικά ΜΜΕ: Η συμφωνία της Μάλτας απομάκρυνε τον κίνδυνο ενός Grexit Βελγικά ΜΜΕ: Η συμφωνία της Μάλτας απομάκρυνε τον κίνδυνο ενός Grexit
  3. Τσίπρας και διαπραγμάτευση  ψηλά  σε βελγικό και ολλανδικό Τύπο Τσίπρας και διαπραγμάτευση "ψηλά" σε βελγικό και ολλανδικό Τύπο
  4. Βρυξέλλες: Μαχαιρώματα και έξι τραυματίες στο τουρκικό προξενείο! Βρυξέλλες: Μαχαιρώματα και έξι τραυματίες στο τουρκικό προξενείο!
  5. Βρυξέλλες: Επεισόδια και μαχαιρώματα στο τουρκικό προξενείο ελέω... Ερντογάν! Βρυξέλλες: Επεισόδια και μαχαιρώματα στο τουρκικό προξενείο ελέω... Ερντογάν!
  6. Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης [28/03] Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης [28/03]