Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Περιμένετε επιστροφή φόρου; Μπείτε στο TAXISNET!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Είναι 140.000 οι φορολογούμενοι που πλήρωσαν επιπλέον φόρους και περιμένουν επιστροφή φόρου από την εφορία και οι οποίοι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα λάβουν ενημερωτικό e-mail.

Το e-mail θα σταλεί στους φορολογούμενους στους οποίους το περασμένο Σάββατο έγινε συμψηφισμός των επιπλέον φόρων με βεβαιωμένες ή ληξιπρόθεσμες οφειλές τους.

Όπως προκύπτει και από τη σχετική ανακοίνωση της ΓΓΔΕ, «ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, σε όλες τις Δ.Ο.Υ., μαζική διενέργεια συμψηφισμού με ανοιχτές αρρύθμιστες οφειλές. Ειδικότερα, συμψηφίστηκαν 201.740 υπερεισπράξεις, που αφορούν 141.161 Α.Φ.Μ. και σε συμψηφιζόμενο ποσό 8,73 εκατομμύρια ευρώ».

Στην ίδια ανακοίνωση η Γ.Γ.Δ.Ε αναφέρει ότι θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε περισσότερες περιπτώσεις συμψηφισμών με κεντρική επεξεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προωθείται μέσα στις επόμενες ημέρες ο συμψηφισμός των επιστροφών φόρου εισοδήματος με τον ΕΝΦΙΑ. Για όσους φορολογούμενους δεν έχουν εισπράξει ακόμη την επιστροφή φόρου εισοδήματος μέσω τράπεζας ή για όσους δεν έκαναν από μόνοι τους τον συμψηφισμό με επίσκεψη στην εφορία, η διαδικασία να γίνει αυτόματα και το ποσό της επιστροφής θα συμψηφιστεί με τις επόμενες δόσεις του ΕΝΦΙΑ.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε