Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποιές μέρες θα τεθούν εκτός λειτουργίας τα portals του υπ. Οικονομικών

Ποιές μέρες θα τεθούν εκτός λειτουργίας τα portals του υπ. Οικονομικών

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης προχωρά στην υλοποίηση σημαντικών έργων αναβάθμισης και επέκτασης των πληροφοριακών συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

Στο πλαίσιο της πολιτικής αυτής, θα πραγματοποιηθούν σχετικές εργασίες στις υπολογιστικές υποδομές της. Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο, οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, από τις 07:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα 7 – 8 Νοεμβρίου και 14 -15 Νοεμβρίου 2015. Κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτών, δεν θα είναι προσβάσιμα τα portals www.gsis.gr και www.minfin.gr και κατά συνέπεια δεν θα είναι διαθέσιμες και οι αντίστοιχες εφαρμογές του Υπουργείου.

Οι προγραμματισμένες εργασίες αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού δράσεων που χρηματοδοτούνται με πόρους του ΕΣΠΑ και του Υπουργείου Οικονομικών και αφορούν στην ανάπτυξη και παραγωγική λειτουργία DATA CENTER και GCLOUD. Πρόκειται για θεμέλιες δράσεις για την εξέλιξη των πληροφοριακών υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης, η οποία θα αποκτήσει την υπολογιστική υποδομή για την υποστήριξη της λειτουργίας όλων των πληροφοριακών συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών για την επόμενη δεκαετία.

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε