Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ποιοί καταθέτουν χρήματα για την απόσβεση του δημόσιου χρέους

Ποιοί καταθέτουν χρήματα για την απόσβεση του δημόσιου χρέους

Συνεχίζονται και οι καταβολές από τους απλούς πολίτες.

Συνεχίζεται η κατάθεση συνεισφορών στο «Λογαριασμό Αλληλεγγύης για την απόσβεση του δημοσίου χρέους» στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο μητροπολίτης Νιγρίτης και Σερρών, Θεολόγος, γνωστοποιεί την κατάθεση 2.000 ευρώ, ως συμβολική συνεισφορά.

«Πιστεύομεν ότι με την βοήθειαν του Θεού και την ομόψυχον και ομόγνωμον προσπάθειαν όλων, θα ανατείλουν δια την πατρίδα μας καλύτερες προοπτικές», αναφέρει ο κ. Θεολόγος.

Εξάλλου, με επιστολή του προς τον κ. Πετσάλνικο ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, συγχαίρει τον πρόεδρο της Βουλής για την πρωτοβουλία του σχετικά με τη συγκρότηση του Λογαριασμού και γνωστοποιεί ότι κατέθεσε σ’ αυτόν τον μισθό του τού Μαρτίου (4.000 ευρώ).

«Δεν χωρά αμφιβολία ότι η εξαιρετικά δυσχερής θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας απαιτεί εθνική συστράτευση, ενότητα και ομοψυχία», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ανταποκρινόμενος στην επιστολή – αίτημα του προέδρου της Βουλής Φ. Πετσάλνικου για συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πανεθνική εκστρατεία για την απόσβεση του δημόσιου χρέους, ζήτησε από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Ν. Βαφειάδη, να κατατεθεί ο μισθός του, του μηνός Απριλίου, στο Λογαριασμό Αλληλεγγύης.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε