Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πωλείται το 29% του ΟΠΑΠ και 500 στρέμματα στην Κέρκυρα

Πωλείται το 29% του ΟΠΑΠ και 500 στρέμματα στην Κέρκυρα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.09.2012 | 18:15

Με ανακοίνωσή του το Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας προαναγγέλλει περαιτέρω αποκρατικοποίηση του Κρατικού Οργανισμού Στοιχημάτων.

Δρομολογούνται από την κυβέρνηση οι διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, καθώς όπως ανακοινώθηκε από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), την ερχόμενη Τετάρτη θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου η έναρξη διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση του 29% των μετοχών του ΟΠΑΠ. Σημειώνεται ότι, εάν πωληθεί το 29%, το Δημόσιο θα κατέχει περίπου 5% του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, «η επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012.

Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη είναι:

1. Έγκριση του τελικών συμβατικών κειμένων για την ολοκλήρωση του διεθνούς διαγωνισμού για την παραχώρηση του δικαιώματος έκδοσης κρατικών λαχείων σε ιδιώτες επενδυτές.

2. Έναρξη διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση του 29% των μετοχών του ΟΠΑΠ.

3. Έναρξη της Β' φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση του ακινήτου έκτασης 500 στρεμμάτων στην περιοχή της Κασιόπη Κέρκυρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πρώτες 6 αποκρατικοποιήσεις


   Διαδώστε αυτό το άρθρο